Parterapi i Horsens

Uddannet psykolog fra Aarhus Universitet

Medlem af Dansk Psykolog Forening

Parterapi til at hjælpe jer

Med parterapi, får i en der tager jer i hånden og hjælper jer til at sætte pris på hinanden. Som parterapeut, giver jeg jer plads til at i begge bliver hørt. Jeg sørger for at skabe en fælles grund, da der kan opstå mange forskellige gnidninger og brudt tillid i et parforhold. Dette forsøger vi i sessionerne at imødekomme. Jeg hjælper blandt andet med nedenstående problemstillinger:

  • Gnidninger i parforholdet
  • I skændes ofte
  • Utroskab
  • Uro og tvivl i parforholdet

Skrevet på en anden måde. Er i et par i krise? Jeg hjælper via effektiv parterapi, som giver jer mulighed for at udvikle jer og få genskabt den kontakt, i har mistet.

Klinik i Horsens

Grønlandsvej 1, 1. sal
8700 Horsens

 

Har i nogle spørgsmål?

Skriv endelig. Jeg svarer hurtigst muligt.

Mine klienter fortæller

"Jeg har haft et længere forløb hos Majbritt, da jeg i lang tid kæmpede med lav selvtillid og selvværd. Jeg fandt derfor frem til Majbritt som har erfaring inden for netop disse områder og jeg må indrømme at det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv."
Malene
30 år
"Vi opnåede en bedre forståelse for hinanden samt vores mangeårige parforhold, som i den grad fik ny næring og mulighed for atter at blomstre. Vi har sat stor pris på din nærhed og empati, og vi har begge følt os set, hørt og forstået. Vi sætter i den grad pris på vores forløb, som du med stor dygtighed ledte os igennem."
Par
40'erne
"Efter mange år med angst og " isolation" fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for og masser af mod og livsglæde. Nu er det mig, der har kontrollen over angsten, og ikke angsten der styrer mig. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykolog som Majbritt."
Frederik
24 år
Psykolog-Majbritt-Bang

Erfaren parterapeut i Horsens

Jeg hedder Majbritt Bang. Min rolle i jeres parterapi er at styre samtalen, så vi finder roden til gnidningerne og kan genskabe jeres tillid og kærlighed til hinanden. Min kliniske erfaring er meget bred og kan derfor hjælp jer, uanset problemet i jeres forhold.

I er altid velkomne til at kontakte mig med spørgsmål – Jeg står altid til rådighed til at hjælpe jer via parterapi og give jer bedre kommunikation og afklare jeres fremtid.

Parterapi giver trygheden tilbage

I skal tilbage til at være trygge med hinanden. Skal i have et langt og bæredygtigt forhold, så kræver det, at i føler jer 100% trygge med hinanden. Denne tillid er nok brudt på en eller anden måde, om det er utroskab, skænderier eller bare generel uro er lige gyldigt. Trygheden er brugt, og med parterapi i Horsens kan du få denne tilbage. 

I parterapien er mit fokus, at hjælpe jer og skabe tillid til hinanden igen. Det handler om, at sørge for, i hele tiden sender tydelige signaler til hinanden, da dette skaber tryghed.

Kontakt mig endelig, hvis i har brug for parterapi i Horsens.

Parterapi i Horsens
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.