Psykolog Aarhus c

Book psykolog tid i Aarhus C

Mangler du en psykolog i Aarhus C? En god psykologhjælp starter ved en psykolog, som du føler dig tryg ved og min absolutte vigtigste opgave jeg har er, at hjælpe dig til at genvinde kontrollen over dit liv. Jeg arbejder med en bred vifte af tilgange indenfor psykolog feltet. Dette inkluderer blandt andet ACT (Acceptance and Commitment Therapy), medfølelsesfokuseret terapi og den narrative tilgang. Derudover arbejder jeg også fokuseret med mindfulness. Jeg sørger med mine faglige kompetencer for at guide dig, så du opnår de mål vi sætter. Du vil opleve at jeg kommunikerer med fokus på empati og respekt.

Som psykolog i Aarhus C vil du opleve et frirum i psykologbehandlingen, hvor du kan vende alle følelser og tanker, som kan være svære at få sagt højt eller at tale om. Her hjælper jeg med at få sat ord på tankerne og dertil kommer med nye indgangsvinkler. Det er vigtigt at forstå at en psykologbehandling er en proces, hvor der arbejdes med det længerevarende tankespind og følelsesregister.

For at imødekomme en travl hverdag tilbyder jeg fleksible tider fra mandag til lørdag, inklusive aftaler efter kl. 16 og i weekenderne, uden ekstra omkostninger.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. 

Send mig en besked

Jeg svarer dig hurtigst muligt.

Det er vigtigt for mig at skabe en varm og tryg atmosfære

Klinikken i Aarhus C

Mine lokaler er placeret centralt i hjertet Aarhus C på Mejlgade 95. Klinikken er udstyret med en behagelig ventezone, hvor der er rolige omgivelser og varm kaffe på kanden. Jeg går op i at skabe et afslappet og uformelt miljø, hvor vi kan fokusere på den gode samtale. Både letbanen og flere busser holder tæt ved. Hvis du kommer i bil, kan du parkere ved Parkeringshus Nørreport Aarhus og Navitas Parkeringskælder

Adresse

Mejlgade 95, 8000 Aarhus C

Telefon & email
Mandag 08.00 - 21.00
Tirsdag 08.00 - 21.00
Onsdag 08.00 - 21.00
Torsdag 08.00 - 21.00
Fredag 08.00 - 21.00
Lørdag 08.00 - 16.00
Søndag 08.00 - 16.00

Jeg træffes bedst alle dage pr. e-mail eller SMS og jeg vil kontakte dig snarest muligt samme dag.

Mandag 10.00 - 18.00
Tirsdag 10.00 - 18.00
Onsdag 10.00 - 18.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 08.00 - 17.00

Jeg vil også være at træffe i min klinik i Horsens.

Jeg træffes bedst alle dage pr. e-mail eller SMS og jeg vil kontakte dig snarest muligt samme dag.

Speciale og tilgangen i Aarhus C

Som psykolog i Aarhus C, har jeg specialiseret mig indenfor en bred vifte af tilgange. Hos min klinik i Aarhus C behandler jeg psykiske lidelser og problemstillinger som blandt andet angst, depression, stress, arbejdsrelaterede problemstillinger, spiseforstyrrelse, parforholdsproblemer, selvværdsproblematikker, afhængighed, familieproblematikker, svære relationer, sorg- og krisereaktioner samt livskriser. 

Som kognitiv psykolog i Århus tilbyder jeg individuel samtaleterapi til voksne, børn og unge samt parterapi og forældrerådgivning.

Q&A

Samtaler med voksne

Personality

Samtaler med Par

Meditation

Samtaler med Forældre

FInd A Solution

Samtaler med børn og unge

Mine klienter fortæller..

"Jeg har haft et længere forløb hos Majbritt, da jeg i lang tid kæmpede med lav selvtillid og selvværd. Jeg fandt derfor frem til Majbritt som har erfaring inden for netop disse områder og jeg må indrømme at det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv."
Malene
30 år
"Vi opnåede en bedre forståelse for hinanden samt vores mangeårige parforhold, som i den grad fik ny næring og mulighed for atter at blomstre. Vi har sat stor pris på din nærhed og empati, og vi har begge følt os set, hørt og forstået. Vi sætter i den grad pris på vores forløb, som du med stor dygtighed ledte os igennem."
Par
40'erne
"Efter mange år med angst og " isolation" fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for og masser af mod og livsglæde. Nu er det mig, der har kontrollen over angsten, og ikke angsten der styrer mig. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykolog som Majbritt."
Frederik
24 år
Scroll til toppen