Psykolog Aarhus c

Uddannet psykolog fra Aarhus Universitet

Autoriseret af Psykolognævnet

Medlem af Dansk Psykolog Forening

Book psykolog tid i Aarhus C

Mangler du en psykolog i Aarhus C? Jeg arbejder med en bred vifte af tilgange indenfor psykolog feltet. Dette inkluderer blandt andet ACT (Acceptance and Commitment Therapy), medfølelsesfokuseret terapi og den narrative tilgang. Derudover arbejder jeg også fokuseret med mindfulness. 

Den absolut vigtigste opgave jeg har er at hjælpe dig til at genvinde kontrollen over dit liv. Jeg sørger med mine faglige kompetencer for at guide dig, så du opnår de mål vi sætter. Du vil opleve at jeg kommunikerer med fokus på empati og respekt.

Du kan kontakte mig på alle hverdage fra 8-20 samt lørdage mellem 8-16. Indtal gerne en besked hvis jeg ikke svarer. Du er også meget velkommen til at kontakte mig via. mail.

Send mig en besked

Jeg svarer dig hurtigst muligt.

Det er vigtigt for mig at skabe en varm og tryg atmosfære

Klinikken i Aarhus C

Mine lokaler er placeret centralt i hjertet Aarhus C på Store Torv 9, 2. sal. Klinikken er udstyret med en behagelig ventezone hvor der er rolige omgivelser og varm kaffe på kanden. Jeg går op i at skabe et afslappet og uformelt miljø, hvor vi kan fokusere på den gode samtale. Både letbanen og flere busser holder tæt ved. Hvis du kommer i bil, kan du parkere ved Domkirken eller Magasin- og Sallings parkeringshus.

Adresse

Store Torv 9, 2. sal, 8000 Aarhus C

Telefon & email
Mandag 08.00 - 16.00
Tirsdag 08.00 - 21.00
Onsdag 08.00 - 14.00
Torsdag 08.00 - 21.00
Fredag 08.00 - 16.00
Lørdag 08.00 - 14.00
Søndag Lukket

Telefontid : Hver dag mellem kl 8 og 9. Derefter kan lægges besked på telefonsvareren eller sendes mail/sms, og jeg vil kontakte dig snarest muligt.

Mine klienter fortæller..

"Jeg har haft et længere forløb hos Majbritt, da jeg i lang tid kæmpede med lav selvtillid og selvværd. Jeg fandt derfor frem til Majbritt som har erfaring inden for netop disse områder og jeg må indrømme at det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv."
Malene
30 år
"Vi opnåede en bedre forståelse for hinanden samt vores mangeårige parforhold, som i den grad fik ny næring og mulighed for atter at blomstre. Vi har sat stor pris på din nærhed og empati, og vi har begge følt os set, hørt og forstået. Vi sætter i den grad pris på vores forløb, som du med stor dygtighed ledte os igennem."
Par
40'erne
"Efter mange år med angst og " isolation" fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for og masser af mod og livsglæde. Nu er det mig, der har kontrollen over angsten, og ikke angsten der styrer mig. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykolog som Majbritt."
Frederik
24 år
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.