Om Majbritt Bang

Psykolog-Majbritt-Bang
Respekt - Nærvær - Empati

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Desuden er jeg medlem af Dansk Psykolog Forening.

Jeg er gift og mor til to børn. Jeg har bred klinisk erfaring i at hjælpe voksne, par, forældre, børn og unge gennem samtaleterapi og psykologisk rådgivning.

Mine praktiske erfaringer som psykolog har jeg fået via ansættelse i blandt andet PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning). Endvidere har jeg i flere år arbejdet på fuld tid som klinisk psykolog, hvor jeg har haft et stort antal konsultationer med unge, voksne og par.Endvidere har jeg i 

Jeg behandler en bred vifte af psykiske lidelser og problemstillinger som blandt andet stress, depression, angstproblematikker, arbejdsrelaterede problemstillinger, selvværdsproblematikker, spiseforstyrrelser, afhængighed, parforholdsproblemer, familieproblematikker, sorg- og krisereaktioner, svære relationer samt livskriser.

Jeg brænder for mit fag, og lægger stor vægt på at værne om kvaliteten i mit arbejde, og på at videreudvikle mig fagligt i form af kurser og videreuddannelsesforløb.

Jeg tilbyder individuel samtaleterapi til voksne, børn og unge samt parterapi og forældrerådgivning. Derudover tilbyder jeg foredrag og kurser samt supervision til alle faggrupper.

Jeg tilbyder også aften- og weekendkonsultationer uden merpris.

Jeg tilbyder specialpris til studerende.

Læs mere om mine priser her.

Mine psykologklinikker ligger i hjertet af henholdsvis Aarhus og Horsens

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.