Parterapi i Aarhus

Uddannet psykolog fra Aarhus Universitet

Medlem af Dansk Psykolog Forening

Parterapi der hjælper jer

Har i brug for en der tager jer i hånden og hjælper jer til igen at sætte pris på hinanden? Jeg giver som parterapeut plads til at i begge føler jer hørt, så vi kan finde fælles grund. I et parforhold kan der opstå mange forskellige gnidninger og brudt tillid – dette forsøger vi i vores sessioner at imødekomme. Jeg hjælper blandt andet med følgende problemstillinger

  • Gnidninger i parforholdet
  • I skændes ofte
  • Utroskab
  • Uro og tvivl i parforholdet

Sagt på en anden måde. Er i et par i krise? Så kan jeg hjælpe via effektiv parterapi, der giver jer mulighed for at udvikle jer og få genskabt den kontakt, i har mistet.

Har i nogle spørgsmål?

Skriv endelig. Jeg svarer hurtigst muligt.

Psykolog-Majbritt-Bang

Majbritt Bang

Autoriseret Psykolog & Parterapeut

Store Torv 9, 2. sal
8000 Aarhus C

Mine klienter fortæller

"Jeg har haft et længere forløb hos Majbritt, da jeg i lang tid kæmpede med lav selvtillid og selvværd. Jeg fandt derfor frem til Majbritt som har erfaring inden for netop disse områder og jeg må indrømme at det er den bedste investering jeg har gjort i mig selv."
Malene
30 år
"Vi opnåede en bedre forståelse for hinanden samt vores mangeårige parforhold, som i den grad fik ny næring og mulighed for atter at blomstre. Vi har sat stor pris på din nærhed og empati, og vi har begge følt os set, hørt og forstået. Vi sætter i den grad pris på vores forløb, som du med stor dygtighed ledte os igennem."
Par
40'erne
"Efter mange år med angst og " isolation" fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for og masser af mod og livsglæde. Nu er det mig, der har kontrollen over angsten, og ikke angsten der styrer mig. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykolog som Majbritt."
Frederik
24 år
Par der har brug for parterapi Aarhus

Parterapeut med erfaring

Jeg hedder Majbritt Bang og min rolle i jeres parterapi er at styre samtalen, så vi finder roden til gnidningerne og kan genskabe jeres tillid og kærlighed til hinanden. Jeg har en bred klinisk erfaring med parterapi og kan derfor også hjælpe jer uanset hvad jeres udfordring i forholdet måtte være. 

I er altid velkomne til at kontakte mig med spørgsmål – Jeg står altid til rådighed til at hjælpe jer via parterapi og give jer bedre kommunikation og afklare jeres fremtid.

Parterapi i Aarhus giver trygheden tilbage

I skal tilbage til at være trygge med hinanden. Skal i have et langt og bæredygtigt forhold, så kræver det, at i føler jer 100% trygge med hinanden. Denne tillid er nok brudt på en eller anden måde, om det er utroskab, skænderier eller bare generel uro er lige gyldigt. Trygheden er brugt, og med parterapi i Aarhus kan du få denne tilbage. 

I parterapien er mit fokus, at hjælpe jer og skabe tillid til hinanden igen. Det handler om, at sørge for, i hele tiden sender tydelige signaler til hinanden, da dette skaber tryghed.

Kontakt mig endelig, hvis i har brug for parterapi i Aarhus.

Parterapi Aarhus

Hvorfor parterapi?

Der kan være rigtig mange grunde til at gå i parterapi. Roden ligger oftest i én af 2 ting, når et par går i terapi. I er måske endt i en ond cirkel af skænderier og konflikter, i ikke rigtig kan stoppe. Eller også vil i gerne i parterapi for en forebyggende effekt, så i ikke ender ud i de skænderier og diskussioner, der kan have en ødelæggende effekt på jeres forhold.

Symptombehandling, som beskrevet ovenover kræver en vis form for parterapi og er for jer, der virkelig har prøvet at kæmpe for forholdet, men ikke har redskaberne og/eller mulighederne for selv at ændre på det. Der kan være utrolig mange underliggende årsager, til at jeres forhold netop er endt sådan, men ønsker i begge at gøre en forskel og ændre på jeres situation, så kan parterapi hjælpe jer med at genfinde kærligheden og undgå alle skædnerierne.

Forebyggende behandling, er til for jer, der godt kan se i er på vej ud på et skråplan fordi i måske har nogle forskellige holdninger, børn der skal tages hensyn til eller andet. Her skaber vi rammerne for, at i fortsat kan have et lykkeligt og stærkt parforhold. Det kan også være i bare glider længere og længere væk fra hinanden.

Bor I omkring, eller i Aarhus, så kan jeg hjælpe jer med at skabe et trygt rum, hvor i kan opnå gensidig forståelse for hinanden og finde tilbage til den kærlighed i havde i starten af forholdet.

Scroll til toppen